Zwangerschapsmassage

zwangerschapsmassage massagepraktijk lent

Zwangerschapsmassage

Even stilstaan bij alle veranderingen in je lichaam.

Een zwangerschap is uniek. In een korte tijd gebeurt er veel in je lichaam, door hormonen veranderen je spieren en gewrichten. Alles wordt losser en soepeler om ruimte te maken voor je baby. Dat kan zorgen voor lichamelijke klachten als pijn in nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden en slecht slapen. Deze zwangerschapsmassage helpt je om deze klachten te verminderen. Het werkt ontspannend en zorgt voor een heerlijk rustmoment. Je spieren worden soepeler, je bloedcirculatie en die van je kind worden gestimuleerd, je ademhaling wordt dieper en je komt even helemaal tot rust.

Door even stil te staan bij alle veranderingen in je lichaam word je je bewuster van de baby in je buik. Uit onderzoek blijkt dat zwangerschapsmassage onder meer bijdraagt aan beter slapen, minder rugpijn, minder aanmaak van stresshormonen en minder complicaties tijdens de bevalling. Na je zwangerschap begint het ‘ontzwangeren’. Ook dan is het fijn om van tijd tot tijd te worden gemasseerd. Een massage helpt je om deze periode prettiger en meer ontspannen te laten verlopen zodat jij en je lichaam weer in balans komen. Bij de zwangerschapsmassage lig je op je zij en worden je rug, armen en benen gemasseerd.

TIP!

Een zwangerschapsmassage is ook een geweldig cadeau waarmee je een zwangere vriendin, zus, vrouw of collega eens heerlijk kunt verrassen.

Boek hier je zwangerschapsmassage!

60 minuten €60